Przykładowe menu kolacji regionalnej I - 65 zł osoba
Powitanie: herbata z wkładką

Zupa:
- Kwaśnica z żeberkiem

Danie główne:
- placek po zbójnicku + ogórek kiszony

Zimna płyta
-Talerz regionalny (kiełbasa swojska, kaszanka , boczek , salceson)
-chleb ze smalcem , ogórek kiszony , moskol z masłem czosnkowym
Napoje:
- Kawa, herbata, soki


Przykładowe menu kolacji regionalnej II -67 zł osoba
Powitanie
Herbata  z wkłądką

Zupa
-Kwaśnica z żeberkiem

Danie główne
-Szynka pieczona płonąca + kasza okraszana + kapusta zasmażana

Zimna płyta
-Deska bacowska (sery: bunc i oscypek,korboc )
-chleb ze smalcem , ogórek kiszony
-deska swojskich wedlin(salceson,kaszanka , kiełbasa swojska , boczek) ,
Napoje    -Kawa, herbata, soki


Przykładowe menu kolacji regionalnej III-78 zł osoba
Powitanie – wino grzane 200 ml.

Zupa :
żurek staropolski z jajkiem

Danie główne:
szynka pieczona płonąca  z ziemniakami opiekanymi  i kapustą zasmażaną 

COŚ NA SŁODKO :
szarlotka

ZAKĄZKI ZIMNE:
sery od bacy , sałatka gażdziny, smalec domowej roboty , ogórek kiszony ,talerz regionalnych wędlin, pieczony boczek , pasztet z wiejskiej gęsi ,
Napitek : kawa herbata sok


Przykładowe menu kolacji regionalnej IV- 87 zł osoba
Powitanie : miód pitny trójniak 200 ml.

Zupa :
kwaśnica z żeberkiem

Danie główne :
rolowane polędwiczki wieprzowe z oscypkiem  +ziemniaki opiekane okraszane boczkiem  + buraczki  
Deser : szarlotka z lodami  i bitą śmietaną

ZAKĄZKI ZIMNE:
sery od bacy , sledż na dwa sposoby, sałatka gażdziny, smalec domowej roboty , ogórek kiszony ,talerz regionalnych wędlin, pieczony boczek , pasztet z wiejskiej gęsi ,
Napitek : kawa herbata sok

Przykładowe menu kolacji regionalnej V- 93 zł osoba
Powitanie: wino grzane

Zupa :
bryndzowa 

Danie główne:
kaczka pieczona z jabłkiem  + ziemniaki gotowane + surówki

Deser :
szarlotka

ZAKĄZKI ZIMNE:
sery od bacy , sledż na dwa sposoby, sałatka gażdziny, smalec domowej roboty , ogórek kiszony ,talerz regionalnych wędlin, pieczony boczek , pasztet z wiejskiej gęsi ,
Napitek : kawa herbata sok